Mi a helyzet Keleten?

Innen nézve...

Innen nézve...

Bordélyházat találtak egy kínai egyetemen

2014. október 30. - Barbados

Sokszor hallani, hogy egyetemisták prostitúcióból kényszerülnek fenntartani magukat, hogy csak ez az egyetlen megoldás, hogy a tandíjat ki tudják fizetni. Ez már önmagában is elég szörnyű, ám mikor azt hinnénk, hogy ennél nem lehet durvább, hát mégis... A közép-kínai Hupej tartomány székhelyének, Vuhan városának mégis sikerült minden elképzelésünket felülmúlnia. 

2142385.jpg

A vuhani egyetem diákjainak szoros lehet a napirendje, ám nem csak azért, mert órákra kell járniuk. A zsúfolt órarend mellett ugyanis keményen megdolgoznak a megélhetésért. Már akik, hiszen az egyetem inkább azokra gondol, akik igénybe veszik az általuk nyújtott szolgáltatásokat, semmint hogy maguk kínálják azt. De hogy milyen szolgáltatásokról van is szó? Nos, a fent említett prostitúció ide is elért, méghozzá nem is akárhogyan: az egyetem ugyanis külön bordélyházat üzemeltet. 

A Vuhani Műszaki Egyetem rendőrségi kivizsgálás alá került, miután néhány diák bejelentette, hogy közvetlen az egyetem mellett található hotel különleges szolgáltatásokat kínál a tanulók számára. Hamar kiderült, hogy a hotel az egyetem fennhatósága alá tartozik, és "speciális szolgáltatások" címszó alatt már jó ideje promotálja az illegális tevékenységet. Sőt, mi több, még kedvezményt is kínál azoknak, akik felmutatják a diákigazolványukat.

article.jpg

wpu.jpg A Beijing Times című magazin oknyomozó riporterei hamar kiderítették, hogy a bordélyház tulajdonosa nem más, mint az egyetem igazgatójának sógora, a vállalkozás tehát családban marad. A hotelt "speciális szolgáltatásainak" köszönhetően bezárták, s az ügy és minden érintett jelenleg is kivizsgálás alatt. 

Az eset egyébként nem egyedi, más iskolák környékén is találtak már működő bordélyházakat. Tavaly áprilisban például a sanghaji rendőrség 30 embert tartóztatott le illegális szexuális tevékenység folytatásáért egy középiskola környékén. 

Képek forrása 1 2 3

A bejegyzés trackback címe:

https://innennezve.blog.hu/api/trackback/id/tr886847093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása